266328_10151148632536755_2059467524_o

Tânărul antreprenor cu un simț pentru dezvoltare

Posted on Posted in Povești
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPrint this pageShare on RedditPin on Pinterest
Share on VK

Cu greu clădim persoana care suntem astăzi. Cu greu deoarece punem “greutăți” pe umerii noștri pentru a realiza ceea ce ne dorim. Este dificil și greu să te “construiești” astfel încât să devii un om extraordinar, este și mai greu să devii unul de succes.

Dar din toate dificultățile prin care treci înveți, înveți lucruri care te vor ajuta în “construcția” ta. Această “construcție” nu se termină de fapt niciodată pentru că în fiecare zi înveți ceva nou. Ceva ce cu un moment în urmă nu știai.

Matei Maloș este un antreprenor ce are o afacere de succes în imobiliare și o persoană complet dedicată muncii sale. „Un antreprenor care își dorește să evolueze.” El a fost numit clasamentul Forbes România 30 sub 30 din 2014, o listă care include 30 de oameni de success cu vârste sub 30 de ani.

Se spune că dacă chiar crezi în ceva, acel ceva se va îndeplini. Această “credință” are și ea necesitățile proprii precum devotamentul în muncă.

A ales să devină antreprenor, bazându-se pe „ideile în care cred, dorința de a face lucrurile să se întâmple, entuziasmul”. Așadar totul vine din mintea și sufletul lui. Acest lucru este demonstrat și de faptul că el crede că a fi un antreprenor este munca perfectă „Antreprenoriatul este jobul perfect și cred că prin orice job trebuie să contribuim la crearea și dezvoltarea de noi produse și servicii, care își dovedesc necesitatea economică sau socială. ”

Se bucură de fiecare pas. Fiecare provocare a fost de asemenea și o experiență: „Am cunoscut oameni remarcabili și am avut acces la ideile și experiența lor.”

El se definește precum „Un om dedicat antreprenoriatului și care crede în principiile de echitate, evoluție și și-ar dori să atingă excelența prin acțiunile pe care le întreprinde.”

Matei este dedicat proiectelor sale în imobiliare și online dar „ca hobby, mă pasionează și proiectele sociale.” Când a fost întrebat cum se vede în zece ani, răspunsul dat a fost „cu obiectivele actuale îndeplinite și depășite și într-un proces susținut de evoluție.”

Până atunci, Matei spune că „următorul proiect va fi și mai curajos decât cel anterior.” Acest om extraordinar își continuă și el „construcția” personală și în lumea business-ului pentru că după cum spune el, un om de succes este „un om cu principii corecte, care își propune obiective suficient de îndrăznețe, dar realizabile, și devine dedicat în totalitate atingerii lor.”

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPrint this pageShare on RedditPin on Pinterest
Share on VK

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *