septimiu_fb_0

Să îl ajutăm pe Septimiu, băiețelul bolnav de leucemie

Posted on Posted in Written Tales
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPrint this pageShare on RedditPin on Pinterest
Share on VK

Septimiu Tamaș este un băiețel din Cluj-Napoca care recent a împlinit 14 ani. Din păcate, la începutul anului 2015 a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică și de atunci el a urmat o serie lungă de tratamente și analize. Momentan, boala este în remisie dar poate recidiva în orice moment într-o formă mult mai gravă. Din acest motiv, el trebuie să facă un transplant de măduvă, însă până atunci are nevoie de o iradiere totală, care se ridică la suma de 10.000 de euro. Pe lângă această intervenție, el va trebui să facă drumuri la spitalul din București și va avea nevoie de diverse medicamente și tratamente pentru imunitate care, de asemenea, sunt foarte costisitoare. Familiei sale îi este foarte greu, mai ales că mama sa trebuie să aibă grijă atât de cei 6 frați ai lui, cât și de bunici.

Noi dorim să facem un apel către toți cei care au posibilitatea de a-l ajuta pe Septimiu. El luptă cu tărie contra bolii și, dacă reușește să se însănătoșească, băiețelul dorește în viitor să îi ajute și el pe alții – “Când o să cresc mare, să știți ce, o să mă fac și eu voluntar și o să mă duc în spital să îi ajut p-alți copii care-s bolnavi.”

Operația sa va avea loc la început de februarie. Donațiile se pot face in contul Asociației CHRISTIANA din Cluj-Napoca, deschis la Banca Comercială Română. Contul este RO68 RNCB 0106 0016 6873 0010  iar la depunerea banilor trebuie menționată specificația  PENTRU SEPTIMIU TAMAȘ.

Vă mulțumim!

*Mai jos avem un reportaj audio care relatează întreaga poveste a lui Septimiu, dar care prezintă și persoanele care i-au fost alături și au făcut tot posibilul să îl ajute.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPrint this pageShare on RedditPin on Pinterest
Share on VK

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *