florin 1

Frumusețea interioară transformată în artă exterioară

Posted on Posted in Povești
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPrint this pageShare on RedditPin on Pinterest
Share on VK

Avem o anumită idee despre ce înseamnă frumusețea. Avem „reguli de aur” când vine vorba despre ce înseamnă frumusețea. Când vorbim despre frumusețe, gândul zboară la imagini ale anumitor oameni. Și felul în care arătăm are o anumită importanță. Dar felul în care arătăm ar trebui să reflecte personalitatea. De aceea frumusețea ar trebui să vină din suflet și să fie reflectată în afară.

Ne naștem într-un anumit mod, creștem, ne dezvoltăm și felul în care arătăm se schimbă. Personalitatea noastră se schimbă, fie ne maturizăm sau rămânem la fel. Facem tot posibilul să arătăm bine. Să ajungem la perfecțiune  în ceea ce privește stilul.

Există o persoană care din propria frumusețe, exterioară și mai important interioară, ajută oamenii să își găsească frumusețea interioară și să o reflecte în afară prin acordarea și crearea unur freze. Cum intri în salonul unde lucrează, vezi o față zâmbitoare care e pregătită să îți schimbe viața și să aducă la suprafață frumusețea. Prietenosul și vorbărețul Florin Cătineanu.

Adevărata poveste a frumuseții ce o reflectă și oferă este următoarea.  A terminat o facultate în management. A lucrat ca manager, însă biroul nu a fost cel mai potrivit loc în care să își arate pasiunea. Pasiunea lui, care initial a pornit dintr-un hobby, a fost hair styling-ul.

„M-a determinat  faptul că  pot schimba atât oamenii , să  sculptez atât persoana ,personalitatea, cât și viețile lor, creând  frumos și rămânând  în istorie în  momentele frumoase a acelor  oameni, dorința de a crea din  imposibil posibil, provocări noi la fiecare  pas, responsabilitate și  importanță maximă a creației mele  pentru  oameni.”

4 ani după ce a terminat facultatea, a luat decizia de a merge spre hair styling. Cum a fost acea experiență? „ A fost  o provocare lipsită de încurajări , în care toată lumea spunea că  nu se  poate, am avut  încredere sinceră  în mine, în creativitatea mea , în ceea ce  pot cu adevărat, indiferent  de situațiile  grele,  în împlinirea visului, perseverând  în  fiecare  zi.”

Și a reușit să își îndeplinească visul, arta lui fiind numită „Art de Flo”. A devenit un om de succes și felul în care vede el o persoană de success este

„O persoană  care  își  urmează, realizează și continuă să își îndeplinească  visul, care  trece  prin încercări și continuă”

A luat decizia radical de a-și schimba destinul. Și-a schimbat povestea, povestea lui fiind una frumoasă, și-a îndeplinit visul. Acum împarte frumusețea sufletului oamenilor care trec pe la el prin salon. Și vine cu un sfat pentru cei care sunt în dificultate și care vor să facă o schimbare.

 „Nimic nu este ușor, nimic  nu  este  prea  greu, însă  totul este  în noi, încrederea  în sine;  nicicând  nu este  prea  târziu,  schimbarea  începe  în  momentul în care dorești cu adevărat. Încredere, perseverență  curaj, ambiție,voință, sunt  cuvintele care fac schimbarea.”

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPrint this pageShare on RedditPin on Pinterest
Share on VK

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *