12246955_1051450344905762_2912177261671310690_n

Designer-ul unui simbol infinit al stilului

Posted on Posted in Povești
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPrint this pageShare on RedditPin on Pinterest
Share on VK

Infinit. Lumea este un loc nesfârșit. Un loc nesfârșit plin de identități unice și adevărate. Creată din singularități în directă proporționalitate cu personalități. Simbolul infinitului (∞)  exprimă atât de mult deoarece dacă ceva este infinit înseamnă că îți poți imagina acel lucru în orice fel vrei tu.

Robert Pantazi este un designer al unui simbol infinit și anume papionul. Deține o afacere în crearea unor papioane deosebite numită Papionette. Și-a început viața profesională destul de devreme, după cum mulți ar spune.

„Lucrez de la 14 ani, am lucrat ca bucătar, merchandiser, sales assistant, iar 8 ani am lucrat în vânzări, lucru care m-a ajutat  în viziunea unui business.”

Această idee a infinitului  reprezintă diversitate, ceva nesfârșit. Acest lucru dorește și Robert să arate prin prisma afacerii lui cu papioane. Papionul reprezintă stilul infinit.

Dar și Robert îl reprezintă de asemenea. Plănuiește să continue să creeze aceste papioane și să își extindă afacerea pe cât de mult posibil.

„În rest,  mă declar un om simplu și nu îmi place să ies în evidență.”

Dar de fapt, iese în evidență prin creațiile sale și ideile care se transpun în papioane.

Pe lângă afacerea sa cu papioane el are alte idei, dar nu se concentrează asupra lor. Explicația „Idei am multe, însă doresc să fac un lucru și bun decât două și ‘proaste’.”

Nu are un papion favorit și „nu pot să spun că am unul favorit, îmi plac mai multe. În general port papion în funcție de ținute.”

Din nou, posibilitățiile sunt infinite. Până acum afacerea are 900 de modele de papione și va continua să le realizeze și altele. În ceea ce privește inspirația pentru aceste papioane, fiecare persoană și fiecare lucru poate fi o sursă de inspirație. „Depinde foarte mult de tipurile de țesături ce le găsesc în ‘’goana după materiale’’, o altă parte sunt realizate cu ajutorul clienților, mă inspir din ideile sau cerințele lor.”

Se ghidează după propriul model în viață. În infinitul design al stilului, Robert spune că „Nu am exemple în viață, în general mă ghidez după ce m-a învățat pe mine viața, degeaba mă pot ghida după alții că poate nu îmi ies lucrurile la fel.”


 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPrint this pageShare on RedditPin on Pinterest
Share on VK

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *